Algemene informatie

Over Ons

Klein Duinoord bestaat uit drie bungalows, Esdoorn, Populier en Zilverberk, die zich bevinden op het park Duinoord aan de Oude-Moolweg 26 (4325 GK) in Renesse op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. De drie bungalows liggen op schitterende percelen. Bungalow Zilverberk is in de winter van 2016 volledig gerenoveerd en bungalow Populier is in het voorjaar van 2018 opnieuw gebouwd. Deze bungalows zijn nu volledig up-to-date en beschikken over moderne voorzieningen. Achter de bungalows ligt een bos waar zich fazanten en herten ophouden. De bungalows zijn ruim bemeten met oppervlaktes van 600 vierkante meter, zoals bungalows Esdoorn en Populier en 1000 vierkante meter zoals bungalow Zilverberk.

Huurt u bij ons, dan betaalt u de huurprijs, schoonmaakkosten, toeristenbelasting en met een energieborg worden gas en elektra verrekend. Klik hier voor een overzicht van onze tarieven. Alle drie de bungalows beschikken over gratis Wifi.

Meer dan de helft van onze gasten komt regelmatig naar onze bungalows terug. Zonder uitzondering prijzen ze de ligging en de rust ervan. En natuurlijk het feit dat het dorp Renesse met alle winkels en gezelligheid op 5 minuten lopen ligt en het Noordzeestrand en duinen op nog geen 10 minuten. Honden zijn bij ons van harte welkom zonder extra kosten. Let op dat honden geen schade veroorzaken als zij alleen in de bungalow worden achtergelaten.

Onze bungalows liggen tussen het dorpje Renesse en de duinen en het strand in. Een ideale locatie om een relaxte zon, zee & strandvakantie te vieren. Maar ook om het eiland Schouwen-Duiveland en de provincie Zeeland te bekijken.

In de bungalows Zilverberk en Populier is maar één hond toegestaan.

En hoezeer we jonge mensen ook een fijne vakantie gunnen, wij verhuren niet aan hen. Voor ons is de leeftijdsgrens 22 jaar.

Praktische Informatie

Huisartsen & Apotheek

Klik hier voor huisartsenpraktijk en apotheek Renesse.

Tandarts

Klik hier voor tandartspraktijk Boom-de Keizer in Haamstede.

Dierenarts

Klik hier voor Diergeneeskundig Centrum Zeeland in Noordwelle

Supermarkt

De Jumbosupermarkt bevindt zich op slechts vijf minuten lopen van de bungalows van Klein-Duinoord.