Omgeving

De bungalows van Klein Duinoord liggen in Renesse, de belangrijkste badplaats van het Zeeuwse eiland Schouwen Duiveland. Renesse biedt jong en oud vermaak en ontspanning. In de zomer worden er allerlei activiteiten georganiseerd, ook voor de kleinsten. In najaar, winter en voorjaar is het rustiger in Renesse. Het dorp is volledig ingesteld op toerisme, terwijl het tegelijkertijd zijn eigen karakter weet te behouden.

Zierikzee ligt op 15 kilometer afstand van Renesse. Het plaatsje ademt de sfeer van een rijk verleden en het is een bezoek meer dan waard. Talrijke monumenten sieren de binnenstad van Zierikzee.

De geschiedenis van Zeeland is verbonden met de strijd tegen het water. Een bezoek aan de Deltawerken is dan ook de moeite waard. Op het voormalig werkeiland Neeltje Jans en het Watersnoodmuseum krijgt de bezoeker in indruk van deze imposante strijd.

Voor wie de inwendige mens wil versterken bevelen wij een bezoek aan het oergezellige café-restaurant Zeerust aan. Zomer en winter staat het bier koud of de glühwein warm en de dagschotels zijn altijd op smaak. Zeerust is een kwartier lopen van de bungalows van Klein Duinoord.

Ook het dinerbuffet van hotel restaurant de Zeeuwse Stromen is de moeite waard. Het hotel wordt gekenmerkt door een perfecte sfeer en vriendelijke bediening. Het hotel bevindt zich op 5 minuten afstand lopen van Klein Duinoord.

Aan het begin van het dorp Renesse staat manege Grol. Voor jong en oud bestaat er de mogelijkheid paard te rijden in de schitterende omgeving van Renesse.

En wist u dat het eiland Schouwen Duiveland een belangrijke nationale producent van overheerlijke witte wijnen kent? Een bezoek aan Wijnhoeve de Kleine Schorre is daarom meer dan de moeite waard.